Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гущеров гушна доведеното си внуче, нехае за детето на Светлана Василева

0


Милионерът Добромир Гущеров е любвеобилен дядо, но не за детето на сина си Христиан и жена му Светлана Василева, а за доведеното си внуче. Гущеров старши се умилява от малката Диана, а нехае за кръвната си наследница Анелия-Добромира, научи „Уикенд“.

Бившият депутат гледа като писано яйце втората си жена Диана, дъщеря й Мартина Руменова и малката Диана, която се роди преди малко повече от месец. От обкръжението на милионера издадоха, че той бил далеч по-щедър и радостен от появата на доведената си внучка, отколкото от бебето на плеймейтката Светлана Василева, към която вече поне не демонстрирал презрение, а сдържана любезност.


От няколко години Мартина Руменова има връзка с играещия в Англия наш вратар Димитър Евтимов. Тя живее при него в Англия, където и роди първородната си дъщеря. Веднага след появата на детето, бившият депутат от БСП отпрашил за Острова и нагушкал доведената си внучка, която приемал за родна такава. Мултимилионерът и бивш депутат обожава футболиста, с когото на фамилните сбирки винаги сядат един до друг. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева – бивша Гонзовица. Добромир Гущеров никак не одобрява плеймейтката и избора на единствения си син. Той дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и сина си.  


Преди известно време Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, който уж беше обещал да остави на единствения си син Христиан и дъщеричката му Анелия-Добромира. Старият тузар купи имота през 2007 г. от фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се раздели с историческата къща, блазнен от тлъстата печалба, като погази думата си да дари къщата в центъра на София на първото дете на сина си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече