Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо д-р Кантарджиев информира народа с ръце в джобовете?

0

Неприятно впечатление остави у мнозина българи уважавания професор д-р Тодор Кантарджиев, който е част от Оперативния щаб за борба с коронавируса и като такъв се явява два пъти дневно по телевизора в компанията на ген. Мутафчийски, за да информира обществото за актуалната обстановка.

Изтъкнатият микробиолог обаче почти винаги е с ръце в джобовете и с нарамена връз рамо чанта, докато съобщава на народа заедно с винаги спретнатия в чиста военна униформа Мутафчийски какви мерки взима властта, забеляза Уикенд.

„С цялото ми уважение към него, ама прилича на пощальон и придава несериозност и даже комичност на Оперативния щаб. Защо постоянно е с ръце в джобовете!? Все пак е представител на държава, обявила извънредно положение!”, гневи се зрител, поддръжник на официалния протокол.


Колеги на д-р Кантарджиев обаче подмятат, че е твърде възможно да е с ръце в джобовете не от неуважение към вперените в него стотици хиляди очи на българи, а като предпазна мярка срещу коронавируса.
„Все пак Оперативния щаб дава пресконференции на закрито, пред десетки журналисти. Д-р Кантарджиев едва ли има време да сваля и слага ръкавици постоянно. По-удобно му е да си държи ръцете в джобовете, за да не прихване нещо”, бранят изтъкнатия медик десетки негови пациенти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече