Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Слави като мутра с осем човека охрана заварди цял ресторант

0

Слави като мутра с осем човека охрана заварди цял ресторант

 Чалга месията Слави Трифонов продължава да вилнее като мутра из София. Новоизпеченият лидер на партия, която още дори не е регистрирана от съда, се чувства като ВИП персона от световен ранг. За това алармира столичанин, според който цели осем дебеловрати момчета бранят Трифонов на всяка крачка.

”Току-що пред мен два черни джипа  с дебеловрати маймуни затвориха улицата,

за да може един висок и плешив шоумен-политик да влезе в ресторанта на Домусчиев „ЕСТЕ”, това написа във Фейсбук столичанинът Димо Дренчев преди дни.

 Трифонов от години се движи с охрана, но тогава около него имаше по четири-пет гардове. Какво е наложило да се обгради с осем човека остава мистерия. Най-вероятно това се дължи на неговата мания за величие и прословута комплексарщина, пише „Ретро”.

 По брой гардове той заминава дори няколко мутри от прехода, на които беше момче за всичко – Георги Илиев и брат му Васил.

Това ли е пишман политикът дето милее за добруването на народа и дето ще се бори за бедните и онеправданите? Това ли е моралът на новият Месия?

 Въоръжена охрана и бронирани джипове имат само хора, които се страхуват, че ще бъдат застреляни от поръчкови убийци, а нормалните водещи, политици и граждани, които спазват законите не дават подобно основание.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече