Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Христо Мутафчиев пометен на тротоара

0

Забързана дама блъснала шефа на актьорите, после му се извинила с писмо и мартеничка

Нелеп инцидент преживял Христо Мутафчиев преди дни. За случката разказа самият той в профила си във фейсбук.

„Миналата седмица бях на представление на студентите от НАТФИЗ! На излизане от Академията една жена така ме блъсна по тротоара, че изревах, скарах ѝ се, а най-вероятно съм казал и нещо грубо! И ето тази жена ме намерила, изпратила ми писмо и мартеничка, а в писмото си се извинява и твърди, че се чувства засрамена, дори смазана от ситуацията! И се замислих какви хора има…

Истината е, че аз трябва да ѝ се извиня, защото грубият бях аз. Обаче ѝ благодаря за възпитанието! Аристократично възпитание, което я е накарало да ме потърси! Та някои запознанства започват по този начин в живота! С уроци! И сега, за да разбере и тя, че не съм онзи груб човек, за когото ме мисли, реших да ѝ изпратя и аз писмо! И да ѝ се извиня! Чудех се още какво и реших да изпратя и своята книга „Черно на бяло“. И ето, жената е написала, че обича да ходи на театър и опера, макар че ѝ се случва рядко. Ако се сещате на какво можем да я поканим да гледа, споделете предложения!“, пише Мутафчиев.

Към публикацията той е добавил и снимка на писмото на въпросната дама. Ето част от нейните думи: „Чувствам се засрамена и направо смазана от ситуацията. Уверявам ви, че не съм грубата и безцеремонна особа, която съм наподобявала във вашите очи. Аз съм на 71 години, трудно подвижна и не съм излизала от вкъщи от ноември миналата година.

Имам силно увреден гръбначен стълб и проблеми със сърцето. Снощи бяхме на представление в „Сълза и смях“, не успяхме да извикаме такси, пред НАТФИЗ попаднахме в тълпата, в която сте били и Вие. Сигурно тогава съм Ви блъснала странично. Не очаквам да ми простите, но се надявам да ме разберете – така по-малко ще ми тежи и горчи този спомен.“

В крайна сметка актьорът и председател на Съюза на артистите сподели, че е доволен, че в лицето на непознатата дама от тротоара пред НАТФИЗ е открил нов приятел.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече