Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сашо Кадиев с камък-гигант в уретрата

0

Здравословни неволи от година насам измъчват Сашо Кадиев. Наскоро водещият на „Преди обед“ претърпял сложна операция, при която лекарите извадили от уретрата му заседнал камък-гигант с размер от 1,3 см.

Покрай интервенцията и тревогите синът на Катето Евро стопил цели 9 килограма и сериозно се уплашил, че е само на 36 години, а станал редовен пациент на болниците.

Бъбречните му проблеми започнаха още през 2018 г., когато Кадиев почти получи криза по време на жив ефир. Заради нечовешките болки, които изпитваше, се наложи колежката му Деси Стоянова сама да поеме воденето, а Сашо се включваше периодично от болницата, като показваше на зрителите как му вливат венозно обезболяващи.

Майка му Катето, жена му Таня и дъщеричката им все още живеят заедно, се включила активно в оздравителния му процес, който ще продължава месеци нареди заради предразположеността му към образуване на камъни, и редовно му правела целебни чайове и отвари с билки, които лично събирала от планината край Кокаляне през лятото.

Преди броени дни и половинката на Сашо разкри, че е имала здравословни проблеми, отправяйки поздравително писмо към един от известните професори по УНГ болести в Пловдив. Таня обаче не пожела да сподели каква точно помощ й е оказал специалистът, но увери приятелите си в социалните мрежи, че се чувства добре и не е необходимо да се тревожат за нея.

Последната половин година беше трудна за жената на Кадиев, която внезапно загуби своята майка и потъна в скръб. Благодарение на неговата подкрепа и тази на свекърва си Катерина, с която са в чудесни отношения, танцьорката успяла да се съвземе и отново се върнала към нормалния си ритъм на живот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече