Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Каката на Слави заклещена в Меката на коронавируса

0

Петя и съпругът й се шляят из Азия, докато светът се тресе от страх пред болестта

В Меката на коронавируса се озовала по-голямата сестра на Слави Трифонов – Петя. Каката на Дългия заминала на пътешествие в Азия, като заедно със съпруга си Влади и сина им Теодор посетили екзотичен Виетнам, докато светът се тресе от страх пред болестта.

Преди дни Петя споделила снимки от пътуването им до островната държава, от които се вижда, че тримата изглеждат щастливи от чудесата на природата, въпреки паниката около коронавируса и мрачното време, което ги заварило.

Семейството си прекарва добре във Виетнам

Каката на Дългия и нейният съпруг са медицински лица и от дълги години работят в една от плевенските болници. Те били отлично информирани за рисковете от пътуването до Азия и следели щателно новините около епидемията, но въпреки всеобщата тревога решили да не анулират резервацията си и да не изгарят с крупната сума от няколко хиляди лева, която заплатили на туроператор.

Каката на Трифонов, за разлика от самия него, обича да пътешества и вече може да се похвали с печати в паспорта си от десетки държави из цялото земно кълбо.

Често на далечните воаяжи я придружава и тяхната майка Здравка, която на достолепна възраст успяла да се потопи в лукса на някои от най-скъпите курорти по света. Напоследък обаче не се чувствала във форма за чак толкова далечни дестинации, защото имала високо кръвно, а и предпочитала да не зарязва домакинството и къщата за дълго.

В Плевен, където живее родата на Слави, шушукат, че едва ли сестра му Петя би могла да си позволи даже почивка в Гърция с ниската заплата, която получавала като рентгенова лаборантка.

„Добре, че е Слави да дава пари, че да си живеят живота като баровци“, коментират плевенчани по адрес на Петя и мъжа й. Не е тайна, че на издръжка на шоумена е и неговият племенник, който се спряга за потенциален наследник на богатството му.

По желание на вуйчо си Теодор е студент в престижен университет в чужбина, а след като завърши висшето си образование и се върне у нас, вероятно ще заеме ръководна позиция в някой от бизнесите на шоумена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече