Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Оплюха Манукян: Обслужваш комунистите щом работиш с Йорданка Христова и Лили!

0

Популярният диригент Левон Манукян, който скандализира обществото през април миналата година с проекта си „Криско и филхармонията” отново бе оплют, видя paparak.bg

 Този път от негова колежка. Спорът между двамата, разиграл се на лични съобщения изпратени във Фейсбук лъсна в официалния му профил. От публикацията става ясно, че Манукян се е превърнал в мишена на възмущение заради съвместната си работа с Йорданка Христова и останалите естрадни звезди, чиито концерти подпомага

„И ето едно по-различно мнение за работата ми: Обслужва комунистите, след като работиш с хора като Йорданка Христова! Ограбваш хората, като им взимаш парите за концерти. Къде ти е моралът, всичко за пари ли го правиш“, издаде Левон, допълвайки, че са го нарочили и за проекти с Лили Иванова.

 На свой ред с колежката му пише:

„Относно мнението ми, позицията ми към обществени, важни въпроси, споделих с теб в този чат, който е между нас. Без право и мое разрешение ти коментираш думите ми, макар и да не ме цитираш поименно. Веднага търсиш одобрение от други хора. Бъди мъж и застани сам за себе си, а не търси плужеци и ласкатели“.

 В коментарите диригентът споделя, че се забавлява на историята, очевидно нямащ намерение да влиза в остра разправа, пише „Телеграф”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече