Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Петканова с 5 бона заплата от „Гласът на България“! Как се уреди моделката?

0

Александра и Даниел Петканови са като героите от оня виц: „Страх ме е да пусна кранчето на чешмата, че и оттам да ни изтекат Петканови”.

 След като мъжът й  се намърда за водещ в миналия сезон на шоуто „България търси талант”, сега Александра ще работи за „Гласът на България”. 

За това се похвали самата тя. От 23-ти февруари Петканова влиза в ролята на репортер и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър”, която е част от музикалния формат. Запознати шушукат, че Петканова се спазарила  за заплата от 5000 лв. Сумата никак не е малка при условие, че от доста време, тя и съпругът й не печелят от Instagram и Фейсбук, където се вихреха известно време като инфлуенсъри. Според запознати интересът към тях е нулев и ден след ден с мъка събират по няколко лайка.

„Много съм щастлива че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделят със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата „Гласът на България”.  В дигиталната рубрика участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите си и амбициите“, коментира Алекс.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече