Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Новият сериал на bTV сниман в хотела на Маргините (ГАЛЕРИЯ)

0

„Съни бийч” се вихри във „Виктория палас”, докато бе собственост на Ветко и Маринела Арабаджиеви

Новият хитов сериал на bTV „Съни бийч” е заснет в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който вече е собственост на братята Маргини.

Изглед от апартамент във „Виктория палас“, в който е сниман сериалът

Суперлуксозните апартаменти на горните етажи на „Виктория палас” в Слънчев бряг играят ролята на снимачни площадки на поредицата, в която ще гледаме звезди като Иво Аръков, Явор Бахаров и Бойко Кръстанов.

Някои от пентхаусите са на 2, има и на 3 етажа. Поредицата е заснета, докато „Виктория палас” бе собственост на Ветко Арабаджиев.

Маринела и Ветко Арабаджиеви от доста време киснат в ареста за пране на пари

Олигархът сам призна за снимките в компанията на приятелите си Любен Дилов – син, Иван и Андрей, които стоят заедно с него зад проекта. След това обаче продаде хотела на 29-годишният Мартин Димитров Маринов за точно 50 363 345 лева.

Новият собственик се оказа синът на Димитър Маринов, известен в Пловдив като Средния Маргин, защото е по-малък от Красимир, но по-голям от Николай. Последните двама са свързани с борческата групировка СИК от близкото минало.

Рекламата на „Съни бийч” гласи, че bTV и „Междинна станция“ предлагат на телевизионната аудитория сериал, който пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа.

„Висококачествената продукция повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. В поредицата участват млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката с първите оригинални сериали на Би Ти Ви. „Съни бийч“ е романтична комедия, която е предназначена за седмично излъчване.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти.

Тази богата палитра от актьори представя на любителите на български сериали вълнуващи човешки съдби, лични истории и амбиции, които са двигател на събитията в „Съни бийч“.

Режисьор е Димитър Димитров, който е работил по успешни български филми и сериали. Сред създателите на сериала са още Станислав Тодоров – Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев.

Сценарият е дело на Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов. Изпълнителни продуценти на „Съни бийч“ са Васил Булянски и Геновева Дживджанова, директор „Продукция“ – Надежда Цветкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече