Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Младият певец Тихомир: Захвърлен в кофа за боклук и обявен за мъртъв, така е започнал животът ми

0

Захвърлен в кофа за боклук и обявен за мъртъв – така започва животът на младия поп певец Тихомир. Той разкрива своята тайна, за да прикове общественото внимание към табуто за осиновяване у нас. Тихомир сподели, че е разбрал, че е осиновен, когато е бил на 7 години. Съвсем неочаквано до него се е приближила съседка и просто му е казала истината.

„Толкова много се сринах психически, че не знаех как да възприема тази информация“, каза певецът. Впоследствие успява да разбере и коя е неговата майка. Двамата се срещат, а Тихомир научава, че родната му майка всъщност го е мислила за мъртъв. „Нашата среща беше много спонтанна. Тя самата беше много объркана. Тя не подозираше, че съществувам. В деня на раждане са й казали, че детето е мъртво. Беше доста емоционално. Гледахме се, нямахме силата да си кажем нищо“, сподели певецът. „

Аз й простих в момента, в който разбрах цялата история“, добави още той. И беше категоричен, че най-много благодари на своите родители, които не са се отказали от него. Майка му и баща му са го открили до кофата за боклук и са чакали година, за да им бъде разрешено да го осиновят. Личната си история Тихомир разказва и в песента „Аз съм тук“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече