Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бебето на Ийт Козан с тумор в главата (Мъникът Ефехан опериран по спешност)

0

Голям ужас преживя тези дни Толгахан Сайъшман („Сезони на любовта”, „Сега и завинаги”, „Черната перла”) – 5-месечният му син бе опериран по спешност заради нарастващ с бързи темпове тумор в главата му, узна Paparak.

Бебето издържа силната упойка и няколкочасовата интервенция, но докато хирургът ровеше със скалпел в черепчето му, родителите му щяха да колабират от притеснение.

Толгахан Сайъшман

Сега Ефехан е добре и възстановяването му върви повече от отлично. Докторите гарантират, че мозъкът не е увреден при изрязването на коварната бучка и момченцето ще води напълно нормален живот.  

„Всичко премина благополучно. Слава на Аллах, образуванието се оказа доброкачествено. Туморът, който мъчеше сина ми, беше като череша. Докторът каза, че ако не бъде отстранен навреме, може да се раздуе до размерите на слива, затова със съпругата ми решихме да не отлагаме операцията”, сподели екранният Ийт Козан от „Сега и завинаги”.

Синът на Толгахан Сайъшман и Мис Албания Алмеда Абази се роди на 5 май с перфектни мерки – тегло 3,285 кг и ръст 50 см. Когато бебето проплака за сефте, нищо не предвещаваше, че ще има сериозни здравословни проблеми.

Жената на топ актьора изкара леко бременността си. Първескинята нямаше позиви за повръщане и преждевременни контракции, не се оплакваше от какъвто и да било дискомфорт, докато носеше детето в утробата си. Нещо повече –  и в деветия месец намираше сили да играе кючеци, тресейки огромния си корем.

Че чедото на Толгахан ще е момченце, се знаеше още в началото на годината. Полът беше установен с преглед на видеозон, припомнят запознати.

Екранният Ийт Козан неведнъж е споделял, че с жена му няма да се задоволят само с един наследник. Съпрузите планират да имат общо три деца, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече