Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Руски национал бие жени: Трябва да внимават и да не ядосват мъжете!

0

Руски национал бие жени и не вижда проблем в това. Поне така излиза от думите на халфа на „Локомотив“ (Москва) Дмитрий Тарасов, писа България Днес.

Според него жените трябва да внимават да не ядосват мъжете си и да не прекрачват определени граници. Изказването на Тарасов предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи най-вече от страна на нежния пол. Футболистът е против насилието единствено ако жената е бременна.

„Има си граници, които тя не трябва да прекрачва, независимо дали е бременна, или не – казва Тарасов. – Ако е, трябва да бъдем по-сдържани, но ако не е, не пречи да бъде ударена…“

От миналата година Тарасов е женен за красивия руски модел Анастасия Костенко. Засега тя не се е оплаквала от домашно насилие, но определено има от какво да се притеснява. В момента тя е бременна и поне засега е „имунизирана“ от гнева на футболиста.

Тарасов имаше сериозни проблеми с бившата си жена Олга. Тя го обвинява именно във физически тормоз и не му дава да вижда децата им. Играчът освен това често е изневерявал на предишната си съпруга.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече