Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Моника Валериева скандално: Официално приех исляма, много ми харесва да съм мюсюлманка!

0

Моника Валериева се похвали пред свои фенове, че вече официално е мюсюлманка и дори си е извадила всички необходими за това документи, узна Paparak.

Тя e категорична, че сама е взела решението да смени вярата си и не го е направила под въздействието на мъж.

моника валериева

„Приех друга вяра изцяло, заради самата себе си, как се чувствам, къде намерих промяната, спокойствието, вярата, любовта! Една „церемония“ просто е респект, ти или го вярваш в сърцето си или не. Хората имат грешна представа за исляма и ги оприличават като крайно фанатични, което е много грешно“, обясни вчера пред свои почитатели брюнетката.

На хапливия въпрос дали знае как се обличат жените, изповядващи тази религия, тя обясни, че дрескодът зависи от силата на вярата.

„Облеклото за молитва е с абая и хиджаб от уважение, без обувки и с измити крака и ръце, отворени длани и в посока към Мека”, показа знания Моника, докато в същото време беше облечена само с халат, разкриващ бюста й.

Тя оповести още, че е махнала пиърсинга на гърдите си, защото вече й бил омръзнал. Бюстът й претърпял две операции една след друга и в момента тя има по 600 кубика силикон, поставен в Турция, пише Hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече