Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мик Хъкнал, грозноватият вокалист на Симпли Ред: Спал съм с 3000 жени (Лягал си и с по 3 различни на ден)

0

Грозноватият вокалист на монотонната осемдесетарска банда „Симпли Ред” Мик Хъкнал изненадващо ще се окаже най-острата сексуална шпага на британската поп сцена, разбра Paparak.

Рижавият тенор слага в джоба си легенди като Мик Джагър и Роби Уилямс с над 3000 имена в интимното си тефтерче, твърди новата биография на групата, която излиза в края на годината.

Мик Хъкнал, който днес е на достолепните 59 години, винаги е признавал за пристрастеността си към алкохола и наркотиците в дните на върховната си слава, но е учудващо потаен по темата за сексуалните си похождения.

И явно има защо, тъй като ако реши да си отвори устата, ще разруши половината семейства във Великобритания.

Мик Хъкнал Симпли Ред

Певецът коментира с половин уста твърдението: „Смятам, че числото е преувеличено, но няма как да знам със сигурност, не съм от тези, дето си отбелязват с тебешир всяка бройка на таблата на леглото.

Имало е дни преди 30-ина години, в които съм си лягал с по три различни момичета, но чак 3000 ми се струва твърде много.

Всъщност, възможно е и да са толкова, въпреки че наистина звучи леко шокиращо. Та това е кажи-речи едно цяло село!”, усмихва се Хъкнал.

Според него изкушенията са били непрестанни, а членовете на „Симпли Ред” буквално са били денонощно преследвани от разгонени фенки. Хъкнал обаче се радва и на популярност сред елита на шоубизнеса и е имал удоволствието на тръшне такива имена като Катрин Зита Джоунс и супермодела Хелена Кристенсен, преди през 2009-а година да се задоми и да тури точка на разгулния си живот.

„Специално между 1996-а и 1999-а година почти нищо не си спомням нито от професионалния, нито от личния си живот заради 24-часовия ритъм на работа и постоянната злоупотреба с наркотици. Освен тогава да съм натрупал голяма част от въпросната бройка”, шегува се Мик.

И съвсем сериозно предупреждава младите музиканти, че да си звезда е мечтана, но съвсем нелека съдба и само силен характер е в състояние да се пребори с безбройните изкушения и да запази психиката, а и самия си живот. За сегашното си уравновесено битие Хъкнал отдава дължимото преди всичко на съпругата си от 10 години Габриела Уестбери, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече