Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Братът на принц Чарлз в оргия с 9 малолетни (Всичко за кралския скандал)

0

Вторият син на английската кралица – принц Андрю, е участвал в секс оргия с 9 момичета на частния остров на педофила Джефри Епстийн, разкри пред в. „Сън” неговата секс робиня Вирджиния Робъртс, разбра Paparak.

Тя била само на 16 г., когато принцът преспал с нея на Литъл Сейнт Джеймс от Виржинските острови преди близо 2 десетилетия.

принц Андрю принц Чарлз

Андрю, който е по-малкият брат на престолонаследника Чарлз и трето дете на Елизабет II, категорично отрича не само да е блудствал със 16-годишната Вирджиния, но и да е бил свидетел на извращения в обкръжението на самоубилия се в затвора американски финансист Джефри Епстийн, с когото са били приятели от 1999 г. насам. Той се закани да съдии медиите, тиражирали разкритието.

Епстийн, Анди и 8 други млади момичета и аз правихме секс заедно”, уверява поруганата Вирджиния Робъртс, чиято днешна фамилия е Гуифре. – „Останалите момичета изглеждаха под 18 години и не говореха английски. Епстийн се присмиваше на факта, че те не могат да пълноценно да комуникират, и казваше, че те били най-лесните момичета на света”, допълни днешната дама.

Срещу принц Андрю свидетелства и Йоханна Сьоберг, чиито гърди осмият на опашката за британския престол опипвал в имението на опозорения банкер Епстийн. При раждането си през 1960 г. принцът беше втори в списъка на престолонаследниците след големия си брат Чарлз, Уелски принц, предават от Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече